fbpx

HansPetter.info feirer 2 års dag 24. aug og feirer med en Instagram-konkurranse.

Vis meg ditt hjemmekontor – vinn fete premier!

HansPetter.info feirer 2 års dag 24. aug og feirer med en Instagram-konkurranse.

Siden slutten av 90-tallet har jeg tilbrakt mange timer på ett eller annet hjemmekontor, og det meste av denne bloggen her har blitt produsert nettopp på hjemmekontoret mitt. Siden bloggen nå snart fyller 2 år ønsker jeg å markere det med å feire hjemmekontoret, og hva er vel bedre enn å be dere om hjelp.

Hjemmekontor-boka 2012

Jeg er en «sucker» for det digitale, men er fortsatt svak for den gode gamle boken. Alle som tar et bilde av sitt hjemmekontor og markerer det med  #HjemmekontorBoka2012 på Instagram vil være med i boken som de som har tatt de beste bildene vil få (flest hjerter på Instagram), mens alle vil få tilgang til digital-utgaven her på HansPetter.info.

Konkurranseregler

  1. Bruk Instagram til å ta bilde av ditt eget hjemmekontor og marker bildet med #HjemmekontorBoka2012
  2. De 10 bildene med flest hjerter (likes/tommelen opp) på Instagram 20. august vil alle vinne en bok, og samtidig gå til finalen.
  3. Finalebildene vil delta i en egen konkurranse som vil bli holdt her på bloggen, hvor det bildet med flest stemmer vil vinne hovedpremien.
  4. Vinneren med flest stemmer vil bli kåret fredag 24. august som er 2 års dagen for HansPetter.info.
  5. Vinnerbildet vil stikke av med premier til en verdi av 3,500 kroner sponset av gadget-distributøren Trend Distribusjon

Premie-oversikt:

Få med deg #HjemmekontorBoka2012 bildene via Instagram-appen til din smarttelefon, på Facebook-siden til HansPetter.info, direkte på Instagram-tjenesten Webstagram eller på Pinterest hvor jeg har opprettet en egen korktavle hvor alle bildene vil bli løpende lagt til.

Lykke til, måtte det beste hjemmekontoret vinne!