fbpx
digitalisering

Unødvendige, men fornøyde – S3E124

Salvador Baille og jeg tok en prat om det siste halvåret. Det som var. Det som er, og det vi tror kommer. 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Tiden går litt saktere om dagen

Tiden flyr når man har det gøy, er det noe som heter. Det siste halvåret har derimot gått noe saktere enn normalt, for de siste månedene har ikke vært spesielt “gøyale” – for å si det slik.

Hvert halvår det siste halvannet året, har jeg slått av en prat med Salvador Baille for å snakke litt om sosiale medier, kunstig intelligens, teknologikrigen mellom USA og Kina, og hvordan Norge er posisjonert for å håndtere digitaliseringen i dag og fremover.

Lidenskap for digitalisering og innovasjon

Salvador er daglig leder i Intelis, hvor han jobber som konsulent og foredragsholder. Han er mildt sagt lidenskapelig opptatt av digitalisering og skriver om innovasjon og forretningsutvikling for E24 i tillegg til at ofte har snakket om det på podkasten til Shifter.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Men ikke så mye i det siste. Siden sist gang – i slutten av desember 2019 – så har Salvador blant annet startet opp sin egen podkast – SOS Innovasjon. Og siden sist gang har verden på mange måter gått av hengslene … koronakrise, oljekrise, USA på randen av borgerkrig og et Kina som har tatt «balle-grep» på HongKong og snart også resten av verden … litt overdrevet og litt tabloid, men egentlig ikke så langt unna sannheten.

Planen denne gangen er på mange måter den samme som det var for 6 måneder siden. Temaene vil være de samme, men denne gangen er det vanskeligere enn noensinne å spå hva vi tror vil skje i løpet av det neste halvåret og fremover.

Men vi skal forsøke ….

God fornøyelse.

Episodens sponsorer