fbpx

Cisco låner ut markedets beste mobile videokonferanseløsning!

Prøv TelePresence Movi til din bedrift helt gratis

Cisco låner ut markedets beste mobile videokonferanseløsning!

Nå kan du uten forpliktelser teste ut Cisco Telepresence Movi – videokonferanseløsning for laptops.

I begynnelsen av mai skrev jeg om våre arbeidsvaner i forhold til å jobbe mobilt og utenfor kontoret, og at flere og flere av oss jobber mye av arbeidsuken på hjemmekontor. (Hele undersøkelsen kan du laste ned her)

Ciscos Movi klient er TelePresence teknologi for din PC – ment for telependlere som ønsker å møtes over nettet via video.

Cisco TelePresence Movi-klienten krever ikke mye heller;

Til gjengjeld får du 720p med 30 bilder i sekundet, og avhengig av hva du har sentralt og/eller i andre enden – mulighet til å kjøre en-til-en videokonferanse, en-til-mange videokonferanse eller direkte integrasjon mot Ciscos større TelePresence løsninger.

Klikk her for å få testet ut Movi gratis, eller bruk QR-koden under:

Movi i praksis

I slutten av april i år var jeg i København på Cisco sin konferanse hvor Movi-klienten ble brukt mellom Oslo og København over en 4G-forbindelse på en bærbar PC, koblet til en storskjerm på over 200-tommer.

Cisco Movi retter seg mot bedrifter som ønsker markedets beste og mest fleksible videokonferanseløsning. Movi klienten kan brukes i en-til-en og en-til-mange, men prikken over i-en er at Movi-klienten selvsagt kan kobles opp med bedriftens øvrige videokonferansesystem – inkludert Cisco Telepresence.

Sjekk ut hele bloggposten her – med video fra 4G-forbindelsen mellom Oslo og København!

Jobber du i en bedrift?

Jobber du deler av arbeidsuken din utenfor kontorets fire vegger?

Da bør du prøve Cisco TelePresence Movi!

(Disclaimer – jeg jobber i Cisco, digger video, digger TelePresence og er selvsagt superglad for at Tandberg har gjort Cisco ENDA bedre!)