fbpx
teknologitrender

Teknologitrender – Endringer for podkasten

Ny sesong. Ny høstjakt. Nye takter, nye trender og et nytt navn. Farvel «Hans-Petter og Co». Velkommen «Teknologitrender».

Når podkasten min starter opp igjen, i sin 8. sesong og episode nummer 253, så er det siste gangen som «Hans-Petter & Co».

Ingen store endringer på innholdet som sådan,  men navnet på podkasten skal i større grad representere hva podkasten handler om. Fra og med neste episode vil podkasten kort og godt hete “Teknologitrender”.

Kort, konsist og veldig SEO-vennlig. Og ukentlig, som normalt. 

Teknologitrender

Teknologitrender vil handle om alt fra produkter til løsninger. Lanseringer så vel som konsepter. Fokuset og vinklingen vil bestå av en god blanding av et entusiastisk, opportunistisk, skeptisk, kritisk og nysgjerrig blikk.

Ikke teknologi for teknologiens skyld, men for de problemene teknologien skal eller bør løse, for enkeltindividet så vel som for hele verden som sådan. Om alt fra det etiske og moralske, til det kommersielle, politiske og demokratiske. Med og uten gjester. 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotifyGoogle Podcasts, Podimo og PodMe.

Podkasten vil bli tatt opp på video også, og publisert samtidig på min YouTube-kanal. 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker: