fbpx

Jeg er en klovn, tulling, bedre-viter og ekspert - på engang - på sosiale medier.

Social Buddha Master Fighter

Jeg er en klovn, tulling, bedre-viter og ekspert – samtidig – på sosiale medier.

«Som man spør, får man svar» fikk jeg erfare når jeg i løpet av uken som har gått ba om tilbakemelding på hvordan «folk flest» oppfatter meg og sosiale medier.

Jeg har titt og ofte opplevd (spesielt på Twitter) at det har vært mange som har klaget over at det er så mange som hevder at de er ekspert på sosiale medier.  Jeg har aldri kalt meg selv en ekspert, men det er sikkert mange som synes at jeg selv tror jeg er det :)

Med dette som utgangspunkt tenkte jeg det kunne være en god ide å sjekke med de som følger meg på Twitter, Facebook, LinkedIn, Tumbler, Google+, eller finner frem til denne bloggen her via søk, leser bloggen min via appen min på iPhone eller Android, eventuelt går hit direkte fordi de kjenner til bloggen eller har abonnert på RSS-feeden, om hvorden de oppfatter meg og min «sosiale media-interesse».

Folk oppfatter folk forskjellig – meg også

Jeg var ganske så sikker på at jeg ville få forskjellige tilbakemeldinger fra forskjellige folk, og det var med fri vilje og viten jeg la inn «annet» som et valg når man skulle gjøre opp sin formening om meg og min rolle eller kunnskap om sosiale medier skulle gjøres opp.

 *klikk på bildet for en større utgave :)

80/20-regelen slår til igjen (nesten)

De færreste synes jeg er en ekspert, men de fleste synes jeg er flink. 77% av svarene er i en eller annen form av positiv karakter, fra flink til ekspert. 23% er negative tilbakemeldinger hvor den største potten er de som mener jeg er en «bedreviter». Det får så være, så lenge flertallet synes jeg bidrar til å skape verdi i forhold til det innholdet jeg bidrar med, så er jeg fortsatt motivert til å fortsette, siden jeg personlig også lærer mye av det.

Viderekommende nybegynner

Jeg vurderer – etter tilbakemeldingene jeg har fått fra alle sammen – å oppjustere min egen Twitter-status, fra å være en viderekommende nybegynner til å være en «ganske dyktig kar» når det kommer til min kunnskap og engasjement vedrørende våre nye digitale- og sosiale medier.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger, og tusen takk til å alle som leser, kommenterer, deltar og engasjerer seg i og om det jeg deler av meg med på blogg og i andre sosiale nettverk.

Vennlig hilsen, Hans-Petter