fbpx
SEO

SEO for CEO – Episode 15

Er det viktig at bedriften din skal få flere kvalifiserte leads og økt salg, bør arbeidet med SEO involvere hele ledelsen, ikke bare løses i markedsavdelingen.

SEO er virksomhetskritisk

På samme måte som bedrifter og ledere må forholde seg til hvordan man utvikler, selger, kommuniserer og supporterer sine kunder eller potensielle kunder, må dagens bedrifter forholde seg i økende grad til hvordan kundene finner frem til deg som bedrift, men ikke minst til de produkter, varer og tjenester bedriften tilbyr.

Derfor er SEO viktig. Og selv om SEO kanskje er teknisk og krever spesifikk SEO-kunnskap om – for å “lykkes med SEO”, så er det også viktig – nesten enda viktigere – at dagens ledere vet å forstå hvor avgjørende riktig bruk av SEO kan være. Og det er ikke alltid tilfelle.

Trine Kolbjørnsen fra Markedssjefene

Gjest i denne episoden av «Hans-Petter & Co» heter Trine Kolbjørnsen. Hun jobber som fagspesialist på innhold i Markedssjefene. Trine har lang og bred erfaring innen B2B-markedsføring, både operativt og strategisk og er spesialist på strategisk innholdsproduksjon.

Trine hadde skrevet en svært god og lettlest artikkel som jeg synes var midt i blinken for nettopp ledelsen – som ikke trenger å forstå det tekniske rundt SEO, men hvorfor SEO er så viktig.

Disclaimer: Min kone, Marianne Nygård-Hansen, jobber i Markedssjefene. Det var dog min egen avgjørelse å ta kontakt med Trine Kolbjørnsen etter at jeg hadde lest bloggposten som omhandlet SEO for CEOs.

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden