fbpx
Oppgradert

Oppgradert med Eirik og Hans-Petter – S4E136

Det virtuelle Apple-eventet uten ny iPhone. Vippbare, brettbare og vrengbare telefoner er den nye trenden, og Eirik og Hans-Petter har tatt frem den gode, gamle Commodore 64, i ny og liten formfaktor for litt nostalgi.

Månedlig dingse-episode

Hver måned stikker jeg innom min gode venn, bransjekollega, bransjekonkurrent og dingse-kompis, Eirik Norman Hansen, for å diskutere nye dingser vi har kjøpt eller testet. Dingser vi har lyst til å teste, eller planlegger å kjøpe, og produkter vi skulle ønske vi hadde – for hjemmet, på reise og på jobb.

Denne gangen droppet vi «for hjemmet, på reise og på jobb» og tok for oss Apple-eventet, nye mobiltrender og nostalgi med Commodore 64.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercast, TuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Mer informasjon om alle produktene vi har snakket om, finner du på Facebook-gruppen «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter». Og har du spørsmål eller tips om dingser vi bør snakke om, så er det bare å spørre – på den samme gruppen!

Se episoden på YouTube

Innhold

 

Episodens sponsorer