fbpx

TV 2 Nyhetskanalen: Godt innhold trumfer alt!

11. februar var jeg på besøk hos TV 2 Nyhetskanalen i anledning av Farmen Kjendis som setter nye TV-rekorder, og Facebook som går til TV-en.

TV-en er på ingen måter død. Men TV-markedet er i ferd med å møte på tilsvarende utfordringer som avisene. Innholdet blir i økende grad konsumert via mobilen, og innholdet blir i økende grad presentert for oss via sosiale medier.

Facebook har bestemt seg for å gå etter det lukrative TV-markedet og herunder reklamebudsjettene, og vil gjøre det blant annet med en egen Facebook-app som du og jeg kan installere (når den dukker opp) på Apple TV.

11. februar var jeg på besøk hos TV 2 Nyhetskanalen i anledning av Facebook-nyheten som dukket opp samtidig som at TV 2 opplever tidenes seer-suksess med Farmen Kjendis.

Fremtidens TV vil i økende grad bli personalisert, og innholdet vil i økende grad bli konsumert via mobilen. Vinnerne blir de som evner å kombinere teknologi med godt innhold.

Les også: Nå kommer Facebook og tar TV-markedet også!

Og i tilfelle du skulle lure på om det ble ny seer-rekord eller ikke under finale-episoden på Farmen Kjendis 12. februar, så er svaret ja.

Les også: 1,5 millioner så «Lothepus» vinne vinne Farmen Kjendis (Kampanje)

– «Farmen kjendis» har sprengt alle grenser og blitt den største TV 2-suksessen noen gang. Dette er et bevis på at godt norskprodusert innhold av høyeste kvalitet evner å samle folket foran skjermen og at tv–mediet fortsatt står utrolig sterkt til tross for sterk konkurranse på alle fronter, kommenterte programdirektør Jarle Nakken i TV 2, til Kampanje.

Hør også: Facebook satser stort på TV-markedet (MediaPuls)