fbpx

Send SMS og MMS fra akkurat det Apple-produktet som passer deg!

Endelig: Messages til MacBook

Send SMS og MMS fra akkurat det Apple-produktet som passer deg!

Når iMessage – eller meldinger som det heter på norsk, dukket opp til iPad var det en sann fornøyelse. Nå kunne jeg skrive SMS til andre iPad- og iPhone-brukere, og MMS for den sakens skyld, gratis – og med et mye større tastatur enn på den tastaturløse iPhone-en min. Det tok litt tid før jeg begynte å bruke det skikkelig, fordi det tok sin tid før alle mine iPhone-venner hadde oppgradert sin iOS. (Min kone oppgraderte faktisk ikke FØR I DAG!!!)

I november 2011 skrev jeg om appen Type2Phone til Mac som lot meg bruke tastaturet mitt på MacBook-en til å skrive SMS på min iPhone, noe som var hakket bedre enn å skrive SMS alene på min iPhone, men ikke HELT der jeg skulle ønske.

Messages eller Meldinger – sømløst på alle dine Apple-produkter

Messages til Mac finnes kun i beta, og kan kostnadsfritt og enkelt lastes ned og installeres. Det hele er unnagjort på null komma niks, og det å komme i gang er så enkelt som er forventet av et Apple produkt. Legg til et profil-bilde, send over bilder, video, kontaktinfo, etc enkelt ved å dra elementet inn i meldingsboksen. Direkte fra meldinger kan du også starte en FaceTime-samtale. Sender du en melding fra din Macbook, iPhone, iPad eller iPod-tocuh – spiller ingen trille, alt (av og til er det noen feil, men «heck» – det her er jo fortsatt i beta) vil dukke opp på alle dine enheter. Fungerer nesten knirkefritt hos meg, og helt sømløst!

Meldinger til MacBook er en del av den nye fjell-løven til Apple – den nye OS-versjonen som er på vei. Hva venter du på, last ned Meldinger til din MacBook i dag, og opplev sømløs og gratis MMS og SMS mellom alle dine – og dine venners Apple-produkter i dag du også!

Meldinger til Macbook vil etterhvert erstatte iChat, og du kan også legge til andre lynmeldingstjenester som Jabber, GoogleTalk med flere!