fbpx

#MediaPuls – Er det rart vi hater reklame?

Kun 0,18% av reklamen vi eksponeres for oppleves relevant. Da er det ikke rart vi hater reklame. Det har Alain Fassotte i Dappd tenkt å gjøre noe med.

Vi hater reklame! Først og fremst fordi vi opplever reklamen som forstyrrende og irriterende. Mest av alt fordi mesteparten av reklamen vi blir eksponert for, ikke oppleves relevant. Kun 0,18% av reklamen oppleves relevant faktisk, skal vi tro Dappd-gründeren Alain Fassotte. Han er gjest i denne episoden av MediaPuls.

Visjonen til Dappd er intet mindre å endre verdens reklamemarked, og skape verdi i hver eneste annonsekrone. Hvordan skal Dappd få det til, spør du kanskje, og hva er det Dappd egentlig betyr? Svarene på disse spørsmålene, og enda flere får du svar på i løpet av denne episoden.

Abonner på MediaPuls via SoundCloud eller iTunes!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.