fbpx

MediaPuls 73 – Nerdene er de kuleste

Nerdene er de kuleste, og vi har den kuleste nerden av dem alle på besøk!

«Uten nerden stopper verden», brukte administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge å si mens hun var direktør for HP Norge. Og hun har helt rett. I dag er det ikke mye som ikke handler om teknologi på en eller annen måte. Ingen innovasjon uten teknologi. Ingen disrupsjon uten teknologi. Og ingen innovasjon eller disrupsjon uten nerden.

Er du nerd, er du kul, og MediaPuls har besøk av den kuleste nerden av dem alle – Anita Schjøll Brede.

Meltwater-HansPetter-Sommerferie-Sosiale-MedierSommeren er her, men ingen kommer til å feriere offline lenger. Merkevaren er hva folk sier om deg, og merkevaren din kommer til å bli omtalt i løpet av ferien også. Derfor er det greit å vite hva som blir sagt.

Ukens sponsor er Meltwater, som har et sommertilbud du ikke vil gå glipp av. La Meltwater overvåke hva som blir skrevet om deg i sosiale medier – helt gratis!

Sjekk ut sommertilbudet til Meltwater.

Vi lurer også på om Facebook har ødelagt Native Advertising, og hvorfor Facebook har endret algoritmene sine på nytt. Hvorfor de har valgt å prioritere deg og meg, fremfor VG og Aftenposten.

Er dette starten på slutten for mediehusenes synlighet på Facebook, eller bare en respons på færre personlige oppdateringer?

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.