fbpx

Daglig leder i Trigger, Preben Carlsen.

MediaPuls 58 – Tillitsundersøkelsen 2016

Preben Carlsen fra Trigger, som står bak Tillitsundersøkelsen 2016, er gjest for å fortelle og forklare hvorfor det står så dårlig til med folks tillit til mediebransjen.

Hvem stoler vi på? Eller hvem stoler vi ikke på? Kampen om troverdigheten har aldri vært større. Medier, offentlige og private virksomheter, organisasjoner, ledere, politikere, fageksperter, bloggere, kjendiser og idrettsprofiler kjemper alle om tillit i en befolkning som sliter med å orientere seg i en informasjonsjungel med altfor mange valg. I en kaotisk mediehverdag blir tillit og troverdighet viktigere for å stå ut og nå frem med det man har på hjertet.

«Alle» stoler på NRK og Kongen. «Ingen» stoler på Nettavisen og bloggere

TNS Gallup har på oppdrag fra Trigger kartlagt tilliten til de mest fremtredende aktørene i norsk offentlighet for å finne ut hvem vi stoler på, og hva som skal til for å bli en aktør de har tillit til. MediaPuls har invitert daglig leder i Trigger, Preben Carlsen, for å diskutere Tillitsundersøkelsen nærmere. Kan vi stole på tallene bak undersøkelsen? Er tilliten virkelig så liten som funnene skulle tilsi, eller er vi forutinntatte og politisk korrekt når vi svarer på hvem vi stoler på, og ikke?

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.