fbpx

#MediaPuls 48 – Mobilen er like viktig som den er selvfølgelig

I episode 48 av MediaPuls har vi fått besøk av administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen, for å snakke om mobilens rolle i dagens samfunn.

Mobilen står sentralt i denne episoden av MediaPuls, men vi har også andre poster på programmet. En blytung annonsestart på 2016 har tvunget Schibsted-avisene til å kutte 55 årsverk på salg og støttefunksjoner. Schibsted forklarer de store kuttene med at de store endringene i løpet av de siste to årene har satt hele markedet under press.

I USA har underholdningskanalen E! Online begynt å sende live på Facebook i ukedagene. Og sendingen blir gjort via mobil.

Så var det mobilen – den lille dingsen som først ble brukt til å ringe med, men som i dag mest av alt blir brukt til alt annet. Slik har det ikke alltid vært, og for å se litt bakover – og fremover, har vi fått besøk av administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.