fbpx
Eurosport Player

MediaPuls 229 og 230 – Kamuflert netthets, teknologikonferanse for kvinner og elendig OL-app fra TV Norge og Discovery

Mediene skal ikke svekke skillet mellom journalistikk og reklame. ELLE arrangerte teknologikonferanse for kvinner og TV Norge og Discovery gjør sitt beste for å ødelegge OL-festen.

Dropp Reveal

Marius har testet Reveal, en snedig løsning for automatisering av Facebook-annonsering. Snedig, men ikke verdt det.

Da får du mer igjen for de samme pengene om du bruker det på et Snapchat-filter, slik vi gjorde under Social Media Days

Julie Bergans kraftige oppgjør mot netthets

TV 2 Nyhetskanalens innslag 7. februar med Julie Bergan som «tar et kraftig oppgjør mot netthets» var mest av alt et 5 minutters reklameinnslag for ny plate og turne. Var innslaget et brudd på Vær Varsom Plakaten? MediaPuls tar debatten.

Altfor få kvinner jobber med IT og teknologi. Det vil Elle gjøre noe med

Motemagasinet Elle inviterte kvinner til en spennende, inspirerende, lærerik og eksklusiv teknologi-konferanse for å få flere kvinner til å interessere seg for teknologi og IT. Det er et svært gledelig initiativ.

Discovery og TV Norge gjør sitt beste for å ødelegge OL-festen

Eurosport og TV Norge sin OL-dekning preges av uhorvelig mye reklame, kleine overganger, produktplasseringer og en elendig brukeropplevelse på en helt hysterisk dårlig app. Den er så dårlig at Medietilsynet bør vurdere å gi bøter.

Sosiale medier siden sist:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.