fbpx
helsesista

MediaPuls 224 – Helsesista er årets personlighet i sosiale medier

Utgåtte summetoner og dårlige nyhetsbrev. Marius har møtt årets personlighet i sosiale medier og vi ser nærmere på influenceres effekt av god og dårlig merking av reklame på Instagram. 

Summetone-prisen

Ice arrangerer «Ice Rewards» og deler blant annet ut summetone-prisen til Janchen. Men hva pokker er egentlig en summetone og har vi noensinne hatt summetone på smarttelefon vår?

Dagbladet har begynt å lage (dårlige) nyhetsbrev

I stedet for å finne på noe nytt, eller hente inspirasjon fra de beste nyhetsbrevene fra utlandet – har Dagbladet i sin noble visdom funnet ut at de skal blåkopiere VG sitt nyhetsbrev. Og kopierer du noe bra, er det jo greit nok, men VGs nyhetsbrev er langt fra å treffe planken. Og Dagbladet har altså bestemt seg for å lage en enda dårligere utgave av nyhetsbrevet.

MediaPuls har besøk av «hele Norges helsesøster»

Vi var konferansier under årets Social Media Days, og Marius var så heldig å få en prat med årets sosiale medier-personlighet, Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som Helsesista.

Influencer marketing fungerer best når publikum ikke blir lurt

En gjennomgang av noen av de mest likte merkevarene og de mest populære influencerne viser at influencer marketing fungerer. Og det har også størst effekt når markedsføringen er tydelig merket.

Sosiale medier siden sist:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.