fbpx
Svartelisten.net

MediaPuls 180 – Stor frykt for ringeklokker

De yngre åpner ikke døra om du ringer på uanmeldt. Samsung later som Note 7 ikke eksisterer og vi gjør ord til handling med Svartelisten.net.

For snart 100 episoder siden trodde vi Samsung ville begrave Note-navnet for godt. Men når Samsung lanserer Galaxy Note 8 later de som 7 aldri fantes.

Stadig flere av oss liker ikke å bli forstyrret. Du bør helst sende en tekstmelding før du ringer mener stadig flere. Og nå sier mange yngre at de ikke åpner døren hvis noen ringer på uanmeldt. Dørklokken, på samme måte som telefonen, skremmer de yngre fordi de i økende grad interagerer gjennom teknologiske enheter i stedet for direkte.

I episode 179 tok vi opp vår bekymring over at flere norske selskaper annonserer på heller «tvilsomme» nettsider. Vi foreslo å opprette en egen svarteliste, og det har vi nå gjort med Svartelisten.net.

I sosiale medier siden sist, ser vi nærmere på:

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

 

Bilde: Antonina Bukowska via Unsplash