fbpx
MediaPuls

MediaPuls 175 – Snap fortsetter å skuffe

Snap leverte et dårlige kvartal enn forventet, og fortsetter å skuffe markedet. Det gjør derimot ikke Telenor. De er raskest i verden.

Sommerferien er over, og med det er Marius og Hans-Petter tilbake som vanlig. Mye har hendt i løpet av sommeren. Snap la nylig frem sitt resultat for andre kvartal, og kameraselskapet fortsetter å skuffe markedet. Et selskap som ikke skuffer, er Telenor, som for 11. måned på rad leverer det raskeste mobilnettet her til lands. Ookla mener Norge har verdens raskeste mobilnett, noe som gjør Telenor til verdens raskeste mobiloperatør.

I sosiale medier siden sist-spalten ser vi nærmere på blant annet;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podcast. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.