fbpx

MediaPuls 149 – Alt du trenger å vite om Facebooks F8-konferanse

18. og 19. april holdt Facebook sin utviklerkonferanse, og MediaPuls oppsummerer de viktigste nyhetene.

F8 er Facebooks årlige konferanse, hvor de snakker med utviklere fra hele verden om nye tjenester, hva de tenker fremover og hva de ønsker å oppnå. I fjor var det chatbots som stod sentralt, sammen med VR. I år var det AR. Men også mye mer.

En ny amerikansk studie viser at de mest ekstreme holdningene øker mest blant de som er minst på internett og i sosiale medier, stikk i strid med alle som liker å skylde på sosiale medier for politisk polarisering.

Schibsted slår et slag for papiravisannonser, og mener at norske selskaper hadde falt i verdi hadde det ikke vært for deres analoge distribusjon.

I sosiale medier siden sist:

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

#Sponsor: Otovo og Nabostrøm.no

Nabostrøm.no gir deg vanlig strøm, bortsett fra at den er kortreist og garantert 100% fornybar. Gå inn på Nabostrøm.no og skaff deg strøm fra lokale solcelleannlegg og vannkraftverk med opprinnelsesgaranti!
Klikk deg inn på Nabostrøm.no og bli kunde du også!

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.