fbpx

MediaPuls 135 – Appsann! Nå får TV-bransjen utfordringer!

Facebook har lansert video-app til Samsung TV-er, og YouTube har lansert TV-app med ubegrenset TV-opptak i skyen.

Hans-Petter har kommet hjem fra årets Mobile World Congress i Barcelona. Telenor har lansert 5G-samarbeid med Huawei og utvider samarbeidet ytterligere med Netflix.

#Sponset: Hans-Petter, ikke MediaPuls, er sponset av Lenovo. Han er invitert til Barcelona og Mobile World Congress for å være med på blant annet Lenovo sitt program.

Facebook har sluppet sin video-app til Samsung TV-er, uten at vi lar oss nevneverdig imponere. YouTube vil tilby live TV, ubegrenset lagring av programmer i skyen og alt tilgjengelig hvor som helst, når som helst og på hva som helst. Taperne vil potensielt være TV-distributørene som risikerer å stå igjen på bar bakke som fattige bredbåndsleverandører.

Det ønsker Telenor å imøtekomme med et tettere samarbeid med Netflix som omfatter alt fra integrasjon i dekoderen til mobilbetalinger og felles markedsføring. Sosiale medier disruptet avisbransjen. Nå står TV-bransjen for tur.

I sosiale medier siden sist, ser vi nærmere på Snapchat som har sluttet å vokse – fordi de voksne har dukket opp. Facebook bruker kunstig intelligens for å forhindre selvmord. Bruk av emojis kan gi deg 17 prosent mer engasjement på Instagram, vi engasjerer oss mest av alt søppel-nyheter i sosiale medier og britiske publisister opplever at Facebook Live-veksten har stoppet opp.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.