fbpx

SIM-Kort-Wiki: Ut å reise – kjøp kontantkort for ditt mobile Internett-bruk.

Kutt mobilregningen i utlandet enkelt!

SIM-Kort-Wiki: Ut å reise – kjøp kontantkort for ditt mobile Internett-bruk.

Det kan fort koste en liten formue å surfe på et mobilt bredbånd i utlandet – fra 25 kroner og oppover faktisk per overførte MB. Med andre ord kan du fort bli blakk i løpet av en weekend i Stockholm, eller en langweekend i Portugal.

Som et lite eksempel overføres hele 8 MB med data til din mobiltelefon for å vise ett minutt med Tv2 Nyhetskanlen, og liker du å se på NRK Dagsrevyen på din iPad via Podcast eller på andre mobile enheter kan det fort koste deg 7,500 kroner bare for en enkel episode.

Det er èn ting at teleoperatørene nå har fått i oppgave å advare deg om ditt forbruk og dine kostnader, men det finnes en langt bedre måte å få kontrol over dette på, samtidig som du får surfet det du vil mens du koser deg med en Pina Colada ved bassengkanten, eller på hotellrommet!

Sjekk ut hvilke datatrafikk-baserte kontantkort du kan bruke der du ferierer via denne gode Wiki’n her:

Pay as you go SIM with data WIKI

Skal du feks til Spania kan du kjøpe deg et kontant kort fra Yoigo for 20 Euro – dernest er den daglige kostnaden på 3 Euro! For denne prisen får du 100 MB hver dag til 3.2 Mbps hastighet – overskytende nedlastning går på 64Kbps hastighet.

Her er det med andre ord utrolig mange kroner å spare, så ikke glem å bookmarke denne URL’en før du stikker på ferie og svir av tusenvis av kroner på å lytte til radion hjemme, laste ned nyheter, oppdatere Facebook, laste ned apps eller utøve andre dataintensive tjenester over det mobile Internett!