fbpx
innholdsskaper

Jeg vil hjelpe deg å skape engasjerende innhold

Kommunikasjon er en forutsetning for å skape ønsket endring. Kommunikasjon i digitale kanaler er en selvfølge. Mulighetene er mange. Samtidig er konkurransen om oppmerksomheten enorm. Jeg vil gjerne hjelpe til å skape innhold som forbedrer kjennskap, kunnskap, holdning og handling. Slik at du lykkes.

Hva skal til for å «lykkes»?

Det å skape engasjerende innhold er lettere sagt enn gjort. Det er heller ikke enkelt å komme på i mediene. De som «lykkes» er de som tenker langsiktig og strategisk. De som forstår hvilke kriterier som avgjør om mediene vil skrive om deg, selskapet ditt og de nye produktene, varene og tjenestene du har å tilby.

— Book meg til et inspirerende foredrag om hvordan man skaper sitt eget innhold —

De som lykkes er ofte de som forstår de forskjellige digitale kanalenes egenart. De som bruker innsikt og analyse til å avgjøre hva som skal produseres av innhold, når det skal publiseres, i hvilke kanaler, plattformer og enheter og mot hvilke målgrupper.

Ikke «hvordan», men «hvorfor»

Det viktigste er at innholdet skal bidra til å løse eller forbedre de utfordringer dere har i virksomheten. Det som holder virksomheten igjen fra å virkelig lykkes. Er virksomheten ukjent? Kjenner ikke (de potensielle) kundene til hva det er som gjør produktene, varene eller tjenestene unike? Er det avgjørende for å lykkes at markedet blir bedre kjent med de ansattes ekspertise og kunnskap? Forstår markedet hva det er tilbudet deres gjør for kundens suksess?

Trenger du hjelp?

Siden midten av 90-tallet har jeg jobbet mye med kommunikasjon og markedsføring. Og på begge sider av bordet. De første 15 årene hos Cisco, Juniper og D-Link. De siste 12 årene på byrå-siden. Jeg har skrevet (HansPetter.info), snakket (MediaPuls, Hans-Petter & Co, Teknologitrender) og filmet (YouTube) om alt fra ledelse, salg, markedsføring, kundeservice, digitalisering, teknologi og sosiale medier siden 2010.

Er det én ting som har blitt spesielt viktigere i løpet av de siste årene, for å oppnå ønskede endringer gjennom kommunikasjon, så er det å skape innhold som engasjerer. Og det gjøres mest av alt gjennom å fortelle gode historier. Historier som svarer på mottagerens utfordringer. Som løser et problem, svarer på en utfordring eller skaper økt trygghet og tillit.

Innholdsmarkedsføring for Roborock

Abonner på YouTube-kanalen min nå

I tillegg har jeg også jobbet som kommunikasjonsrådgiver for en rekke selskaper, i korte og lange oppdrag. Nå hjelper jeg også virksomheter med å skape endringer ved hjelp av innhold som engasjerer.

Test og omtale av produktene dine på Hans-Petter sine kanaler

I tilfellet Roborock-eksempelet over, ble jeg invitert til lanseringen av deres nye robot-støvsuger, i tillegg også hyret til å produsere en egen test-video for den samme støvsugeren. Et slikt oppdrag inkluderer alt fra;

 

Gode vekstutsikter

I 2022 oppnådde HansPetter.info 105.000 unike sidevisninger. Antall nedlastninger av podkasten Teknologitrender (skiftet navn fra Hans-Petter & Co høsten 2022) rundet 32,600 og YouTube-kanalen endte opp på i overkant av 208.000 avspillinger.

Det satses på minst 30 prosent vekst i alle kanalene for 2023. HansPetter.info endte opp med å vokse 45 prosent i Q1 2023 mot samme periode i 2022.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Prisen for et slik oppdrag er normalt 15.000 eks moms. Da blir innholdet merket i henhold til markedsføringsloven. I tillegg blir innholdet gjort tilgjengelig «for evig og alltid» og ikke borte etter endt kampanjeperiode. Ta en kikk her for oversikt over slike oppdrag, som jeg blant annet har gjort for HP, Lenovo, BenQ, Samsung, Roborock, Pinell, Jabra, med flere.

 

Dette kan jeg også hjelpe deg med:

 

God erfaring med å være på TV. God erfaring med å hjelpe andre i kontakt med mediene

Abonner på YouTube-kanalen min nå

Face2Face eller FaceTime

Ta kontakt nå for en uforpliktende samtale. Via kontakt-skjemaet under, eller ved å sende meg en mail på hpnhansen (att) KommFrem.no. Så blir vi enige om når vi kan treffes via Teams, Zoom, Whereby, FaceTime, Skype eller Messenger. Eller til og med ansikt-til-ansikt. Alt ettersom hva du foretrekker og hva som er mest praktisk «der og da».

 

    Ser frem til å høre fra deg.

    Vennlig hilsen, Hans-Petter