fbpx
innholdsskaper

Jeg vil hjelpe deg å skape engasjerende innhold

Kommunikasjon er en forutsetning for å skape ønsket endring. Kommunikasjon i digitale kanaler er en selvfølge. Mulighetene er mange. Samtidig er konkurransen om oppmerksomheten enorm. Jeg vil gjerne hjelpe til å skape innhold som forbedrer kjennskap, kunnskap, holdning og handling. Slik at du lykkes.

Hva skal til for å «lykkes»?

Det å skape engasjerende innhold er lettere sagt enn gjort. Det er heller ikke enkelt å komme på i mediene. De som «lykkes» er de som tenker langsiktig og strategisk. De som forstår hvilke kriterier som avgjør om mediene vil skrive om deg, selskapet ditt og de nye produktene, varene og tjenestene du har å tilby.

— Book meg til et inspirerende foredrag om hvordan man skaper sitt eget innhold —

De som lykkes er ofte de som forstår de forskjellige digitale kanalenes egenart. De som bruker innsikt og analyse til å avgjøre hva som skal produseres av innhold, når det skal publiseres, i hvilke kanaler, plattformer og enheter og mot hvilke målgrupper.

Ikke «hvordan», men «hvorfor»

Det viktigste er at innholdet skal bidra til å løse eller forbedre de utfordringer dere har i virksomheten. Det som holder virksomheten igjen fra å virkelig lykkes. Er virksomheten ukjent? Kjenner ikke (de potensielle) kundene til hva det er som gjør produktene, varene eller tjenestene unike? Er det avgjørende for å lykkes at markedet blir bedre kjent med de ansattes ekspertise og kunnskap? Forstår markedet hva det er tilbudet deres gjør for kundens suksess?

Trenger du hjelp?

Siden midten av 90-tallet har jeg jobbet mye med kommunikasjon og markedsføring. Og på begge sider av bordet. De første 15 årene hos Cisco, Juniper og D-Link. De siste 12 årene på byrå-siden. Jeg har skrevet (HansPetter.info), snakket (MediaPuls og Hans-Petter & Co) og filmet (YouTube) om alt fra ledelse, salg, markedsføring, kundeservice, digitalisering, teknologi og sosiale medier siden 2010.

Er det én ting som har blitt spesielt viktigere i løpet av de siste årene, for å oppnå ønskede endringer gjennom kommunikasjon, så er det å skape innhold som engasjerer. Og det gjøres mest av alt gjennom å fortelle gode historier. Historier som svarer på mottagerens utfordringer. Som løser et problem, svarer på en utfordring eller skaper trygghet og tillit.

Innholdsmarkedsføring for Roborock

Abonner på YouTube-kanalen min nå

I tillegg har jeg også jobbet som kommunikasjonsrådgiver for en rekke selskaper, i korte og lange oppdrag. Nå har jeg lyst til å hjelpe flere til å skape endringer ved hjelp av kommunikasjon som engasjerer.

Dette kan jeg blant annet hjelpe deg med:

 

God erfaring med å være på TV. God erfaring med å hjelpe andre i kontakt med mediene

Abonner på YouTube-kanalen min nå

Face2Face eller FaceTime

Ta kontakt nå for en uforpliktende samtale. Via kontakt-skjemaet under, eller ved å sende meg en mail på hpnhansen (att) KommFrem.no. Så blir vi enige om når vi kan treffes via Teams, Zoom, Whereby, FaceTime, Skype eller Messenger. Eller til og med ansikt-til-ansikt. Alt ettersom hva du foretrekker og hva som er mest praktisk «der og da».

 

    Ser frem til å høre fra deg.

    Vennlig hilsen, Hans-Petter