fbpx
abonnement

Jeg bruker nesten 90.000 kroner i året på diverse abonnement

Onsdag 18. september var jeg på besøk hos TV 2 God Morgen Norge for å snakke litt om abonnement. Om overgangen fra å kjøpe en tjeneste, til å abonnere på den.

Om Spotify som vil begynne å sjekke om familie-abonnementet virkelig består av familiemedlemmer som bor under samme tak og om Apple Arcade og Apple TV+ som også vil friste deg til å abonnere.

Når er nok, nok?

Når jeg teller opp alle mine abonnement – som privatperson og selvstendig næringsdrivende – begynner jeg å nærme meg 90.000 kroner i årlige kostnader. Hvor mange abonnement tåler vi før det er nok? Før det blir «death by subscription» som jeg skrev i begynnelsen av 2019. Siden den gang har det også blitt enda flere abonnement. Og flere vil det nok også bli.

Klippet er gjengitt med tillatelse fra TV 2.