fbpx

Undersøkelse: Jeg ønsker å finne ut om mytene om hvem som bruker hvilken smarttelefon virkelig holder mål!

iPhone for de rike, Android for nerdene og Windows for…..

Undersøkelse: Jeg ønsker å finne ut om mytene om hvem som bruker hvilken smarttelefon virkelig holder mål!

Er det riktig at iPhone-brukere er mer aktive på sosiale medier og surfer mer på Internett via sin mobil enn andre smarttelefon-brukere?

Stemmer det at Android-fans er mer tekniske av seg, men surfer lite, og har virkelig Windows Phone så få brukere som man skal ha det til?

Det er skrevet mye om forskjellene mellom en typisk iPhone- og Android-bruker. Det er snakk om høyere utdannelse og inntekt hva gjelder iPhone-eiere, derfor kjøper de også flere apps, mens for Android-brukerne er det først og fremst snakk om å kjøpe seg en billig og pen telefon, og at disse først og fremst bruker telefonen som en telefon. I min artikkel «5 grunner til å utvikle app for iPhone før Android» hadde jeg spurt både mobiloperatører og app-utviklere og ikke fått så veldig mange gode svar, og de undersøkelsene jeg fant var både gamle og kun fra utlandet, derfor spør jeg dere her og nå – hvordan ser den typiske Android-, Windows-phone- og iPhone-bruker ut? Er det forskjeller å merke seg, og går forskjellene på kjønn, alder, hvor i landet vi bor, inntekt, hva jo driver med, hvem vi kjenner, etc.

Svar på undersøkelsen under, så får vi snart vite!

Det er i alt 16 spørsmål – med unntak av det siste spørsmålet som går på hvilke favorittapper du har, så er alle pek-og-klikk baserte så det skulle ikke ta lang tid, og så fort du er ferdig med din besvarelse vil du kunne se hvordan det ser ut så langt i undersøkelsen.

Når jeg lukker undersøkelsen – mot slutten av august – vil du få tilgang til undersøkelsen i sin helhet og jeg kommer til å lage en omfattende artikkel om hvilke funn vi har kommet frem til. Derfor er det ikke bare viktig at DU svarer på den, men at du deler den videre også, slik at underlaget blir så godt som mulig – og så spredt som mulig hva gjelder kjønn, alder og bosted.

På forhånd tusen takk for at du tar deg tid til å svare, skal bli spennende å se hva resultatet blir.

Vennlig hilsen, Hans-Petter

Svar på undersøkelsen under, eller klikk deg direkte inn på denne linken her

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

Bilde: FreeDigitalPhotos.net