fbpx
Isabel Raad

Influensere uten innflytelse

Debattansvarlig i Dagsavisen påstår at Isabel Raad ikke har innflytelse fordi hun har dratt til Dubai. Det er så feil som det kan bli. 

Influencer marketing

Norske medier har et elsk/hat forhold til influensere. 26. januar mottok jeg et nyhetsbrev fra Dagsavisen hvor den første saken handlet om influenser Isabel Raad. Overskriften het «Det blir vanskelig å selge en fasade, når bløffen deres er avslørt for lenge siden”.

På Dagsavisen.no er overskriften «Influensere uten innflytelse».  

Det blir helt feil fra første setning. Hadde Isabel vært uten innflytelse, hadde ikke Dagsavisen skrevet om henne. Hadde Isabel vært uten innflytelse, hadde ikke norske medier skrevet om henne så ofte som dem gjør. Hadde Isabel vært uten innflytelse, hadde hun ikke hatt sin egen TV-serie på TV 2. Da hadde hun heller ikke blitt betalt for å være deltager på «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Realiteten er at Isabel Raad har enorm innflytelse og at mediene styrker hennes innflytelse hver gang de omtaler henne.

Så langt i 2021 har Isabel Raad oppholdt seg i Dubai. Det får mange til å rase. Men lite tyder på at fansen har snudd henne ryggen til. Snarere tvert i mot. Det viser engasjementet på Instagram-kontoen hennes klart og tydelig. 

 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Aktuelle lenker