fbpx
influencer marketing

Influencer marketing, vertikale videoer og Facebook-kryptering – Episode 10

Bedrifter foretrekker Instagram til influencer marketing. Vertikale videoer er det eneste riktige å satse på i sosiale medier og Facebook lukker dørene og skrur på kryptering. Velkommen til episode 10 av Hans-Petter & Co.

Bedrifter foretrekker Instagram til influencer marketing

Ifølge en fersk rapport fra Mediakix, mener 4 av 5 markedsførere at influencer marketing er effektivt. Hele 89 prosent opplever at avkastningen de får fra influencer marketing er like god eller bedre enn andre markedsføringskanaler.

Er vertikale videoer det eneste riktige å satse på i sosiale medier?

Buffer brukte 6.000 dollar av egen lomme, for å finne ut hvilke video-formater som fungerte best og best til hvilke sosiale plattformer. Bakgrunnen var at de ønsket å se hvor mye som hadde endret seg etter deres 2017-undersøkelse som de gjorde sammen med Animoto, hvor de hadde sammenlignet firkanta- og vertikale videoer.

Facebook vil satse på økt personvern og krypterte samtaler

Casey Newton fra The Verge mener Mark Zuckerberg vil endre Facebook for alltid nå som de vil satse mye mer på personvern og kryptering.

Blant annet skal du og jeg få tilgang til ende-til-ende kryptering. Ingen – inkludert Facebook, annonsører og myndigheter – vil få tilgang til å se eller lese av vårt innhold. I tillegg skal vi få lov til å slette det vi ønsker å slette. At mer av innholdet vi legger igjen på en eller annen plattform tilhørende Facebook, vil kunne forsvinne – slik det forsvinner i dag på Facebook og Instagram Stories.

Øvrige temaer:

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Aktuelle lenker fra episoden

 

Bilde: Obed Hernández via Unsplash