fbpx
Ibas

Ibas på vei mot toppen, med over 300 norske henvendelser i januar

Popstjerner, kjendisadvokater, multinasjonale selskaper, husmødre og vanlig feriereisende; fra hele Norden kommer de til Ibas i de indre norske skoger for å redde kritiske verdier på harddisker og viktige lagringsenheter.

Med Finnskogen i nord, Värmlands endeløse granskoger i øst og Glomma flytende gjennom på tvers er ikke Kongsvinger vant med at verden kommer og spør om hjelp. Men det er et Kongsvinger-selskap man kaller på når harddisken er krasjet, en mobiltelefon er knust og digitale spor skal sikres i en kriminalsak.

Rekordmange henvendelser

Aldri har flere kunder funnet veien til Ibas-laboratoriet enn nå i januar. Toppen passerte 300 norske kunder der flertallet av sakene skyldtes tap av private digitale bilder og kritiske datatap, ofte i fra virtuelle driftsmiljøer, fra både små og store bedrifter.

I de tusen hjem dominerte slag og støtskader fra eksterne harddisker eller andre enheter som hadde falt i gulvet. Gjerne forårsaket av at voksne og barn eller hunder og katter, som river ned utstyr når strømkabelen fungerer som en effektiv snubletråd.

Ibas

* Festningen i Kongsvinger. Foto: Eirik Marthinsen.

Vi vet alle hvor raskt uhellet kan ramme

I bedrifter har forbedret teknologi sørget for at problemene med menneskelige feil øker. Systemoppdateringer, backuprutiner som svikter, virtuelle data som er outsourcet, skaper fortsatt store problemer i form av datatap.

Markedet reagerer også positivt på at det er lettere å bestille

Gratis vurdering

Hvis du har mistet data på en harddisk, vil du nå få en gratis vurdering av din sak. Du får svarene du trenger for å vite hva som kan være mulig å redde etter kun 4 timer. Deretter får du et tilbud som er tilpasset etter skadeomfanget på din sak, og som alltid er det ulike behov hos ulike kunder så leveringstid av data tilpasses etter kundens behov og ønsker.

Bestill din gratis vurdering hos Ibas

Mobiltelefon og nettbrett

Det finnes tusenvis av mobilreparatører her i landet, men få mobildoktorer som klarer å redde ut data når uhellet rammer for fult. Det er også gratis vurdering på alle typer mobiltelefoner og nettbrett, men pga krypteringsteknologi er det fortsatt utfordringer knyttet til slettede bilder på nyere telefoner.

Ibas + F-Secure + Power = Sant

Når du kjøper deg ny PC hos den nye elektronikkgiganten, Power, kan du kjøpe antivirusprogramvaren fra F-Secure bundlet med datarekonstruksjonstjenesten fra Ibas. Lisenskunden er dermed garantert at Ibas-ingeniørene bruker all sin kunnskap på å redde alle data uten ekstra kostnad, hvis uhellet er ute. Dette er et nytt unikt konsept for best mulig sikring av dine verdifulle data.

Avtalen dekker de mest sannsynlige skader som garantifeil, mekaniske skader som støt og slag, elektronikkfeil, strømforsyning, brann og vannskader og filer som er slettet ved et uhell.

Bilde: PicJumbo