fbpx

Det kan være flere årsaker til at det vil lønne seg å ha en amerikansk iTunes konto – her er guiden til hvordan du går frem.

Hvordan få amerikansk iTunes-konto

Det kan være flere årsaker til at det vil lønne seg å ha en amerikansk iTunes konto – her er guiden til hvordan du går frem.

Oppdatert 16. desember 2012: Jeg får stadig vekk tilbakemeldinger på at prosessen ikke fungerer – det vil si at None som betalingsvalg er borte, men har testet det så sent som i dag, og None er fortsatt et valg, gitt at man følger prosessen til punkt og prikke. Kan også anbefale dere å sjekke ut min video-guide til hvordan man går frem, og selv om grensesnittet til iTunes er noe endret siden den gang jeg gikk igjennom prosessen så fungerer det likt til punkt og prikke. Sjekk ut video-guiden!

Jeg skaffet meg for en stund siden nå en amerikansk iTunes konto av to årsaker; leie og kjøp av filmer til mine Apple TV-er, samt kjøp av apps til min iPad før iPad apps ble tilgjengelig via min norske konto. I den senere tid har det kanskje blitt enda mer aktuelt med en amerikansk iTunes konto, og ikke er det vanskelig heller.

Sånn – du har en amerikansk iTunes konto – betalt via penger fra din PayPal-konto – for apps, filmer, tv-shows, bøker med mer. Har du apps og andre ting på iTunes via din norske konto så spiller det ingen trille – du kan enkelt veksle mellom flere kontoer uten å miste noen ting!

Ikke bare får du tilgang til FLERE apps med en amerikansk iTunes konto, men du kan nå leie filmer og TV-serier, kjøpe bøker, få tilgang til en rekke flere tilbud på billige apps, og kanskje spare noen kroner på det også :)

Hvis du synes dette ble noe for enkelt forklart så kan du også følge meg gjennom prosessen via min egen video-guide. Siden den gang har iTunes endret seg i utseende, men prosessen fungerer fortsatt helt likt. Senest søndag 16. desember 2012 gikk jeg igjennom samme prosess for å påse at NONE valget fortsatt er der, hvilket var/er tilfelle.