fbpx

Hvordan står det til med Content Marketing i Norge?

TNS Gallup gjennomfører på vegne av Medialounge, Confex og INMA Norges største undersøkelse om norske virksomheters bruk av innholdsmarkedsføring.

Som i 2013 gjennomfører TNS Gallup på vegne av blant annet Medialounge en norsk undersøkelse om virksomheters bruk av innholdsmarkedsføring – også kjent som Content Marketing.

Les også: Hva er innholdsmarkedsføring?

Undersøkelsen skal kartlegge sammenhengen mellom strategisk tilnærming og effekt, hvilke kanaler og innholdstyper som benyttes, og hvilke effekter de ulike grepene gir. Undersøkelsen vil også gi svar på hvilke funksjoner som blir ivaretatt internt, hva som outsources, og hvordan innholdet distribueres og markedsføres. Like interessant er det å se hvor stor andel av markedsbudsjettet som benyttes på innholdsmarkedsføring i dag og i morgen.

Svar og vinn

De som besvarer undersøkelsen i sin helhet, vil være med i trekningen av én billett til Gulltaggen 2015. Det vil også trekkes ut fem personer som hver får et valgfritt kurs eller konferanse i regi av Confex. Alle respondentene vil i tillegg bli invitert til frokostseminar med gjennomgang av resultatene fra undersøkelsen.

Les også: 16 grunner til at du skal prioritere innholdsmarkedsføring

Undersøkelsen tar kun 10 minutter å gjennomføre, så jeg oppfordrer alle på det sterkeste å bidra.

Klikk på den linken her for å gå til undersøkelsen