fbpx

I dag holdt jeg B2B seminar for Datametrix kunder i Ålesund - last ned presentasjonen her!

Hva, Hvorfor og Hvordan – Sosiale Medier for bedrifter

I dag holdt jeg B2B seminar for Datametrix kunder i Ålesund – last ned presentasjonen her!

Kvart over ett dro jeg fra Cisco kontoret på Skøyen i Oslo – og ti på to var jeg på plass i Ålesund – hos Datametrix – for å holde foredrag om Sosiale Medier for bedrifter. Med Cisco Telepresence kan du oppleve en virtuell nærhet og tilstedeværelse tilnærmet et «ekte» møte – men uten flyplasskontroller, taxiturer, flytog og all den ekstra tid det tar å flytte seg fra ett sted til et annet…..og så hjem igjen… Halv fem var jeg i barnehagen og plukket opp ungene mine, og kvart på fem var jeg hjemme …. etter et 90 minutters foredrag i Ålesund :)

Hva sker’a?

Tittelen på foredraget var nettopp det – hva skjer’a? ….

Hva, Hvorfor & Hvordan var mitt utgangspunkt for foredraget, og det var «stinn brakke» på Telepresence rommet i Datametrix i Ålesund.

Foredraget i sin helhet kan du laste ned her fra Slideshare, eller ta en kikk direkte her via Box.net tjenesten….

og ta gjerne kontakt om du ønsker å booke meg opp for tilsvarende oppdrag.

Takker Patrik Fugelsnes i Datametrix Ålesund for invitasjoen.