fbpx

Her handler jeg mine iTunes gavekort

Med en Amerikansk iTunes konto, trenger du gavekort.

cards4ever

Det er – som jeg har skrevet tidligere – mange gode grunner til å ha en amerikansk iTunes-konto – og når kontoen er på plass er det bare å kjøpe gavekort å handle med. I tillegg kan det også legges til at med en iTunes-konto som fylles opp med gavekort og ikke direkte er tilkoblet din bank-konto, så står du også bedre rustet og sikret mot såkalte In-App Purchases slik som vi har lest her og hørt om i nyhetene!

Denne selgeren her kan jeg anbefale deg på det varmeste!

Oppdatert januar 2015: Jeg har kjøpt mine iTunes-gavekort siden 2011 her, uten ETT eneste problem!

Cards4Ever

Sjekk ut Cards4Ever. De aksepterer PayPal og alle andre kjente kredittkort. Vær derimot klar over at de kommer til å be deg om å identifisere deg – dette er kun for å være på den sikre siden at du er den du utgir deg for å være. Jeg har handlet her nå i lang tid, og ALLTID fått redeem-kodene i løpet av veldig kort tid. Identifiseringen er kun første gangen du handler – dernest er det «tut&kjør» hver gang du handler.

PS: Det vil ikke skade (tvert i mot) om du viser til HansPetter.info når/hvis du skulle bli spurt om å identifisere deg!

Gavekortene ber du enkelt å få tilsendt på mail. Da får du kodene som du klipper inn under «redeem«-feltet på iTunes – som i eksempelet under:


photo credit: 401(K) 2013 via photopin cc