fbpx

Lag et ekte fotoalbum av dine Instagram-bilder i påsken

Fra Pixel til Papir

Lag et ekte fotoalbum av dine Instagram-bilder i påsken

Instagram er en av mine favoritt apps for fotografering, foto-effekter og sosial deling, og for kort tid siden rundet Instagram 5 millioner brukere og over 150 millioner bilder. Det er mange årsaker til Instagrams suksess, og det er ingen tvil om at applikasjonens API – som i dag er brukt av over 2,500 forskjellige applikasjoner – kan tilegnes en stor del av æren.

Jeg har som eksempel tidligere skrevet om Postagram – en app som lar deg sende ekte postkort over hele verden for kun 99 cent, eller skarve 6 kroner. Bloggposten kan du lese her. Appen måtte jeg selvsagt teste, og har hatt god erfaring med appen under hele sommerferien, til stor glede for familien min som ellers aldri ville fått et postkort i postkassen sin.

Blurb Bookify

For kort tid siden kom jeg over en helt fantastisk tjeneste som nettopp benytter Instagrams API. Med Blurb Bookify kan du nå raskt og enkelt, og til en forholdsvis liten investering lage en ekte fotobok av dine Instagram-bilder. Dette måtte jeg selvsagt teste ut, for å se om Instagram-bildene kom i god kvalitet, og hvor lang tid det ville ta å få levert boken.

Blurb stopper forsåvidt ikke med kun Instagram, men støtter bruk av multiple foto-tjenester til å lage fotoalbum av:

God kvalitet, til en god pris

Fra Blurb velger du «Get started» og logger deg på med ditt Instagram-brukernavn og passord. Som standard vil Blurb velge ut dine siste 58 bilder. Produksjon av en bok tilsvarende den jeg bestilte (hardback og i farger) vil koste deg 33,95 USD, og med frakt kommer boken totalt på 42 USD, som tilsvarer ca 230 norske kroner. Jeg bestilte boken siste fredagen i juli og mindre enn en uke senere kom UPS til kontoret mitt med boken.

Boken måler 19×18 cm, og alle bilder leveres i veldig god kvalitet med størrelse på 11 x 11 cm. Har du lyst til å ta vare på gode Instragram-minner, så kan jeg anbefale deg å teste ut Blurb.