fbpx
Facebook Dating

Facebook Dating kommer til Norge

Mandag 7. mai var jeg invitert til TV 2 Nyhetskanalen for å diskutere Facebooks nye tjeneste – Facebook Dating – som snart kommer til Norge.

En av de mange nye tjenestene som Facebook lanserte under F8-konferansen som gikk av stabelen 1. til 2. mai i 2018, var Facebook Dating. Mandag 7. mai ble jeg invitert til TV 2 Nyhetskanalen for å diskutere «dating på Facebook» med forfatter og journalist, Ellen Sofie Lauritzen. Hun har blant annet har skrevet boken «Snakkes til uka» som handler om nettopp dating på internett.

Traff min kone på internett i 2001

Mye har skjedd med dating-tjenestene på internett siden jeg traff min kone på Spray Date på tampen av 2001. Og mye har skjedd siden Facebooks Mark Zuckerberg utviklet Facemash i 2003. Facemash fikk tildels mye oppmerksomhet under senats-høringene i april, kjølevannet av Cambridge Analytica-skandalen. Og hadde også en liten rolle i «The Social Network» – filmen om Mark Zuckerberg som kom ut i 2010.

Les også: Slik blir Facebooks nye datingtjeneste (TV2.no)

Kommer du til å «date på Facebook»?

Hva tenker du om Facebooks siste fremstøt? Stoler du nok på at Facebook vil ta vare på din personinformasjon til at du vil date på Facebook, eller vil du heller satse på Tinder, Match eller Møteplassen?