fbpx

Få med deg Apples lansering av iPhone 5S

Publiserte akkurat min første bloggpost via PressGram..det funket sånn passe

pressgram-hanspetterTester ut en ny app – PressGram – samtidig som jeg streamer cnet’s sending av Apple sitt event som høyst sannsynlig vil handle først og fremst om lanseringen av iPhone 5S og Cheap-modellen…og iOS 7 selvsagt. cnet sending på iPad, AirPlay til min Apple TV, som er koblet til min Samsung 55″… Nice og passe nerdete….

På den måten blir jo det her egentlig to bloggposter i en – Apple-eventet som sådan, men egentlig mest om PressGram. Helt strøkent var det ikke, i alle fall ikke for min blogg….

For min del måtte jeg uansett inn å endre på en hel del, legge til SEO-biten, justere litt på stikkordene / tags og fikse på bildene. For mange andre kan dette kanskje være akkurat det de er på jakt etter – en WordPress-blogg, enkelt tema, og en iPhone med PressGram som bloggverktøy…

Og før jeg glemmer det – her er linken til cnet’s live sending og dekning av Apple eventet.

Du kan jo teste ut PressGram selv – helt gratis er det også.

Prøv det da, kult å høre om det er noen som vil ta det i bruk.