fbpx

Dagens App – Arkiv September 2011

29. september. Dagens App: App Store – Momento (Diary/Journal)

Momento er appen for deg om du liker å skrive dagbok eller journal hvis du heller vil kalle det det. Kritikere vil hevde at dette er den beste appen av “dem alle” til tross for at den kom ut for mer enn et år siden. Skriv ned det som skjer, men “importer” også via Twitter, Facebook, Instagram, Foursquare, Gowalla og en rekke andre tjenester for å samle alt du gjør i dagboka di.
___________________________________

26. september. Dagens App: Analytiks er en veldig fin app til iPhone for de som bruker Google Analytics på hjemmeside og blogg og som bare vil ha en kjapp og enkel oppdatering på statistikk. Hvor kommer trafikken ifra, og hvordan er det med veksten. Samtidig får du alltid en liten oppmuntrende melding også. Bruker den her daglig.

___________________________________

23. september. Dagens App: 3D Photo er en utrolig kul foto-app til å lage avanserte og heftige 3D-bilder selv – og det på 1-2-3. Koster 7 kroner, men lager helt unike bilder som du ikke har sett maken til utført på din iPhone eller iPod. Fungerer også på iPad (generasjon 2).

___________________________________

21. september. Dagens App: Dolphin HD er en lekker web browser for din iPad. Blandingen av et lekkert grensesnitt, faner og ikke minst en tilsvarende Flipboard løsning for å lese Facebook, Twitter og annet innhold på gjør Dolphin til en veldig aktuell browser for mange. Gratis er den også.

___________________________________

16. september. Dagens App: Dette er en link til Skype 5.4 Beta for Mac! Den nye versjonen gir deg endelig de samme Facebook-funksjonene som har vært tilgjengelig på Windows-maskiner en liten stund. IM fra Skype til Facebook, Facebook newsfeed direkte fra Skype samt Skype-video integrert med Facebook.

___________________________________

15. september. Dagens App: Night Stand for iPad er mer enn bare en fin klokke-app til nattbordet. Med integrerte tjenester for å vise live-strøm av RSS, Facebook, Twitter og vær, sammen med video-animerte bakgrunner, lekker klokke OG været her og nå, så er den her like lekker på nattbordet som den er på kontorbordet ditt.

___________________________________

14. september. Dagens App: Har du iPhone og noe du skulle kvittet deg med (gi bort) så er Fribi midt i blinken for deg. Gratis å annonsere det du vil gi bort, og gratis og skaffe deg noe andre har lyst til å gi bort. Fribi er utviklet av det norske selskapet Jimmy Royal, og ble behørlig omtalt i dagens utgave av Finansavisen. Ta bilde av det du vil gi bort, legg det ut på Fribi, og del det på Facebook. Verdt en kikk.

___________________________________

13. september. Dagens App: I dag er jeg i et retro-humør, og når jeg er det liker jeg å spille Snake fra Nokia sin storhetstid på min iPhone. Koster et par kroner, men er faktisk nesten like gøy som i gamle dager, og fungerer bra til å slå i hjel noen minutter på T-banen.

___________________________________

12. september. Dagens App: Jeg bruker vanligvis ikke å anbefale spill, og i alle fall ikke på en mandag, men jeg kunne ikke dy meg. Colin McRae brakte tilbake gamle minner fra en nesten svunnen tid, og er et spill jeg egentlig har ventet på å komme til min iPad. Når den dukket opp i Mac App Store og til skarve 200 kroner så klarte jeg ikke å dy meg – og jeg angrer ikke et sekund på det heller. Et utrolig fartsfult og nydelig rally spill. Enjoy!

___________________________________

09. september. Dagens App: Lager du ofte diagrammer, idemyldringskart, organisasjonskart, osv, så er OmniGraffle til Mac (finnes også til iPad) et lekkert verktøy som er lett å forstå, enkelt å bruke, og som gir flotte intuitive grafer som er enkle å dele med andre via mange eksportmuligheter. Koster noen kroner, for all del – dette er pro-utgaven, standard utgaven koster halvparten.

___________________________________

08. september. Dagens App: Driver du eget nettsted eller blogg og bruker Google Analytics til holde oversikt over trafikken og vekst, så kan iDashboard til din iPhone være nyttig. Ikke en omfattende app det her, ikke noe grafikk er det heller, men en rask og lett app som gir deg statiskk for dagen, uken og måneden – og sammenligner det med forrige periode. Gratis er appen også.

___________________________________

07. september. Dagens App: Rimi Pluss er en handleliste app som har tatt den litt lengre enn “de andre”. Middagstips, tilbud, nærmeste Rimi, deling av handlelister med andre, sorterte lister etter varetype og plassering, osv. Dette er jo gull for alle menn som sliter i butikken og gull for alle damer som sliter med at menn sliter i butikken.. Vinn-vinn for alle involverte med andre ord! Bra Rimi!

___________________________________

06. september. Dagens App: Endelig har Get.no kommet med egen app for iPhone og iPad. Nå får du ikke bare en komplett TV-Guide fra Get på din iPad, men med opptaksmuligheter kan du når som helst og fra hvor som helst ta opp ditt favorittprogram, og samtidig også få en påminnelse på når programmet ditt er i ferd med å starte. Gratis – et must have for alle Get-kunder!

___________________________________

02. september. Dagens App: Google Translate oversetter mellom 50 språk, og kan i tillegg til tekstoversettelse også håndtere taleoversettelse fra enkelte språk (engelsk, franks, italiensk, japansk, mf) i tillegg til at alt som oversettes også kan leses opp for deg. En gratis app som er verdt å teste ut til tross for at den krasjer av og til.

___________________________________

01. september. Dagens App: Bruk faktura skanneren til iPhone til å raskt og enkelt skanne inn kjedelige fakturarer med KID-nummer, beløp og kontonummer. Om du har Nordea, DnBNor, Skandiabanken eller Fokus Bank fylles tallene automatisk inn i de riktige feltene når du kommer til betalingssiden. Fungerer i dag ikke på iPad2 eller iPhone 3g(s), men en oppdatering skal være på vei.

Fakturaskanner for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store