fbpx

En skikkelig kabel-rydder for skrivebordet som fikser stiv nakke og glovarme håndflater i tillegg

Lekker kabelrydder til skrivebordet

Bluelounge byr på mange fete produkter, men min favoritt må være deres Spacestation.

Dette er midt i blinken for din bærbare datamaskin og leveres med intern kjøling i tillegg til at alle kabler som vanligvis ligger og roter opp hele skrivebordet og arbeidsflaten din ”forsvinner”.

Spacestation er ikke høyere enn 5 mm, rommer alle kablene dine og har en innebygd 4-ports USB 2.0 hub slik at du kan koble til alt stashet ditt. En eneste ledning stikker ut – en USB port som du kobler til din bærbare datamaskin. Bare vipp opp din Spacestation så har du fri tilgang til hubben og alle ledningene dine!

På oversiden finner du en anti-skli-basert gummimatte som datamaskinen din kan hvile på. Denne sørger også for at du får et mye bedre ergonomisk tastatur å skrive på, med en korrekt vinkling. Samtidig blir datamaskinen også holdt kjølig via den interne kjølingen som Spacestation har slik at du enkelt unngår at håndflaten din gløder etter en liten halvtime!

En fantastisk enkel, men samtidig utrolig praktisk liten sak som kan rydde skikkelig opp på skrivebordet ditt, så slipper du alle ledningene til din iPhone, iPad, printer, disk med mer som ellers ligger og slenger på bordet ditt.

Alle HMS-avdelinger vil elske Spacestation

Spør du meg burde den her vært obligatorisk i alle bedrifter hvor ansatte jobber på en bærbar PC uten dockingstasjon og eksternt tastatur. HMS-avdelingen vil nok nikke seg enig i at 500 kroner er en rimelig investering for å slippe nakke-, rygg- og andre slitasjeskader som følger med overdrevet bruk av feil sitte- og skrivestilling.

Har ikke funnet noen forhandlere i Norge som selger det her, men ta kontakt med Trend Distribution som opplyser på deres hjemmeside at herligheten selges for en veiledende pris på 499 kroner!