fbpx

Ladekabel for alle nomader

Er du mye på farta i jobben er sjansen stor for at du glemmer ladekabelen til din smarttelefon eller nettbrett. Med Nomad sin #ChargeKey er problemet løst!

«Ut på tur, aldri sur» …. bare hvis du går tom for strøm på mobilen din. Hvor ofte har du ikke dratt på jobb for å finne ut at du både glemte å lade mobilen din før du dro og at du i tillegg glemte å ta med deg ladekabel. Er du i tillegg ofte på farta tar det ikke lang tid før blodet koker og telefonen dør. Her kommer ChargeKey fra Nomad inn som den perfekte redningen.

Ladekabel på størrelse med en husnøkkel

chargekey-iphone5ChargeKey er i følge produsenten Nomad verdens minste lightening-kabel og er formet som en husnøkkel. Den er designet for å passe inn i din nøkkelring akkurat som en husnøkkel gjør, slik at du alltid har en iPhone-kabel med deg. ChargeKey kan du så bruke til å lade og synkronisere din iPhone eller iPad med lightening tilkobling fra hvilken som helst USB-port.

ChargeKey veier mer eller mindre ingenting, og består av solid gummi slik at forbindelsen mellom USB-porten og din iPhone eller iPad kan bøyes og tøyes akkurat slik du vil.

Nomad lanserte først ChargeCard i 2013 på Kickstarter og har nå lansert ChargeKey via Indigogo. Kickstarter og Indigogo er såkalte «crowd funding» -prosjekter hvor den «vanlige» mannen og kvinnen kan være med å finansiere nye prosjekter.

ChargeKey selges kun via Nomad og koster kun 29 dollar. Frakt kommer i tillegg, men bestiller du minimum 2 stk så er frakten inkludert. Da kommer derimot tollen inn, så her er det opptil enhver å vurdere hva som er best eller koster minst. Prisen er forsvart etter første gangen du har behov for kabelen spør du meg og har du ikke en iPhone eller iPad så kan jeg glede deg med at de har tilsvarende nøkkel med Micro USB-støtte. Til samme pris selvsagt.

Det er egentlig ikke noe å lure på, alle har behov for en ladekabel de aldri glemmer å ta med seg, ChargeKey er definitivt min nye favorittkabel.

chargekey-bend