fbpx

Slik unngår du å gå tom for strøm i ferien

Vinter-, påske- eller sommerferie, slik sikrer du deg med tilstrekkelig strøm til din smarttelefon eller nettbrett!

Nettbrett og smarttelefoner er alltid med oss, uansett hvor vi drar. Om det er snakk om å dra på fjellet under vinter- og påskeferie eller til syden under sommerferien, så skal Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og Instagram oppdateres eller nyheter konsumeres. Telefon og nettbrett har for mange av oss erstattet både kamera, laptop, vekkeklokke, papiraviser, DVD-platter, spillkonsoller og MP3-spillere. Da gjelder det å ha tilstrekkelig med strøm for å holde våre digitale enheter operative og tilgjengelige.

Her er en oversikt over de enheter jeg kan velge mellom – fra batterikapper, eksterne batterier og bærevesker med integrerte solcellepaneler.

batterier-kapper

Fra venstre: Xtorm Power Pack, mophie Juice Pack, Power Shell, Avantree & Xtorm Power Bank

Lad opp batteriene dine via solen

Om batterikappen eller reisebatteriet ikke skulle rekke og du befinner deg på et sted uten tilgang til strøm, kan redningen være å få strøm via solen.

Det skal dog legges til at det tar LANG tid å lade opp et batteri via en slik løsning, men det kan være nok – gitt at «solen er der» – til å holde liv i din telefon eller nettbrett det lille ekstra. I begge tilfeller under så følger det også med et batteri, men du kan koble til hvilken som helst enhet ovenfor, eller andre USB-enheter for den saken skyld.

solcelle-veske

Fra venstre: Xtorm Solar Power Apollo Backpack og Xtorm Solar Power Bag

photo credit: Photos from SkiStar via photopin cc