fbpx

Vær med på å skape verdens største fotoalbum 15. mai!

Bli med på «A Day In The World»

Vær med på å skape verdens største fotoalbum 15. mai!

Fotoprosjektet «A Day In The World» går av stabelen den 15. mai. Bak prosjektet står den ideelle stiftelsen «Expressions of a Human kind» med Ericsson som hovedsponsor. Fotoprosjektet er den største og mest omfattende fotografiske dokumentasjonen av en dag i livet på jorda.

Uansett om du er amatørfotograf eller profesjonell fotograf, oppfordres du til å fange inn dine hverdagsøyeblikk og laste dem opp på nettstedet, hvor du senere kan dele, sammenligne og utforske bildene.

Ved å la millioner av mennesker verden over fotografere det som finnes i deres nærhet, inspirerer de kommende generasjoner og bidrar til framtidig forskning. Bildene vil danne en gigantisk digital bildebank, de vil bli vist i en fysisk utstilling og publiseres i boken ”A Day In The World”. For å bevare bildene for framtidig forskning, vil de bli lagret på harddisker som deretter oppbevares i et bergrom i en nedlagt svensk kobbergruve.

Ericsson, en av verdens største mobile telekommunikasjonsleverandør, deltar i ”A Day in the World” fordi prosjektet er helt på linje med deres visjon om nettverkssamfunnet, The Networked Society, der teknikk lar oss interagere, være kreative og dele kunnskaper på helt nye måter.

Fotografiet er et universelt språk for kommunikasjon og prosjektet er et eksempel på hvordan nettverkssamfunnet knytter mennesker sammen og deler kunnskap på en helt ny måte. Ericsson er stolt over å være hovedsponsor for et slikt prosjekt.

Prosjektet støttes av flere kjente fotografer, politikere og artister, blant annet Sir Richard Branson,  Gro Harlem Brundtland, svenske Robyn og Desmond Tutu. Sistnevnte kan du også høre fra i YouTube-intervjuet under:

Bli med du også på å skape historie

For å bli med på å lage verdens største fotoalbum registrerer du deg (gratis) på www.aday.org, hvor du også kan laste opp dine opphavsrettslige bilder.

Alternativt kan du scanne inn QR-koden for å komme rett på registreringssiden via ditt nettbrett eller smarttelefon!

Les også mer om dette spennende prosjektet på deres Facebook-side eller følg ADAY.ORG på Twitter.

Det her gleder jeg meg veldig til å bli en del av – og se resultatet av etterpå!