fbpx

Første presentasjon laget kun med iPad appen paper?

BI, PR, Paper and Powerpoint

Første presentasjon laget kun med iPad appen paper?

«De eneste som trenger å bruke Powerpoint når de skal presentere noe, er de som ikke har peiling på hva de snakker om!» sa angivelig avdøde Steve Jobs i Apple. Det er jeg vel ikke HELT enig i, men jeg har forsøkt de siste årene å bli flinkere til å ikke fylle opp hver eneste slide med tettpakket tekst…. en «trend» jeg pådro meg under alle årene i IKT-bransjen hvor «jo mer, jo bedre» i mange tilfeller var det som var normalen.

Linjeforeningen for PR- & Kommunikasjon på BI arrangerte PR Dagen 19. april

De flinke – og veldig hyggelige PR- & Kommunikasjonsstudentene ved BI i Nydalen hadde invitert undertegnede sammen med Trine Grung som var både konferansier og foredragsholder, Tor Odland fra Telenor Group, Thomas Moen fra Dist og Christian Brosstad fra Sparebank 1 til å forelese under #PRDagen deres om PR og kommunikasjon opp i mot sosiale medier.

En motivert og engasjert forsamling fikk «smake» på det jeg selv opplevde som veldig engasjerte og inspirerende – og gode foredrag, og utifra Twitter-strømmen virket det som om deltagerne også opplevde det hele som både nyttig og inspirerende:

Paper app til Powerpoint?

For et par uker siden lastet jeg ned en ny og fantastisk app – paper – til min iPad, og denne har jeg lekt meg mye med siden. Til å tegne, skrable ned ideer og ta notater. Etter hvert begynte jeg også å lage illustrasjoner som jeg blant annet brukte i en bloggpost for ikke lenge siden – under 6 månders markeringen for den samme avdøde Steve Jobs.

Hvorfor ikke ta den enda lengre ut tenkte jeg – og se om jeg ikke har «tegneferdigheter» til å lage en liten presentasjon utelukkende ved å bruke iPad, Paper og en stylus-penn… Så tenkt, så gjort – og slik ble det hele seende ut:

Klikk på bildet for større utgave

Hva synes du – en god eller dårlig ide?