fbpx

Ingen kan være ekspert på alt

Dagens massive endringer vil tvinge frem nye konstellasjoner, miljøer og økosystemer i byråmarkedet. Det er ingen som vil klare å være ekspert på alt!

Under årets Social Media Days 2016, som ble arrangert 2. til 3. februar på Oslo Kongressenter, holdt jeg foredraget «360 graders byråene – Kan de levere godt nok på alt?». Foredraget handlet mest av alt om hvorvidt dagens byråer – være seg de klassiske PR- og kommunikasjonsbyråene, reklamebyråene, mediebyråene eller sosiale medier-byråene, vil kunne klare å levere ekspertise på alle felt selv, eller om de må bygge økosystemer og miljøer, for å klare å gi ekspert-råd på strategisk, taktisk og operativt nivå til sine kunder. Salg, markedsføring, kundeservice, kommunikasjon og reklame vil smelte mer og mer sammen, men ett byrå vil ikke kunne håndtere alt – som eksperter – var min påstand og konklusjon.

Foredraget kan du se lenger ned. I etterkant at mitt foredrag ble jeg intervjuet av dyktige Madeleine Holby fra 23 Video, om hva som vil prege 2016 – fra et byrå- og teknologisk ståsted.

Mediebildet har blitt for komplekst og omfattende til at ett byrå kan være ekspert på alt

 

Her er foredraget mitt fra Social Media Days 2016

360 graders byråene – kan de levere godt nok på alt? from Hans-Petter Nygård-Hansen

Hva tenker du? Kan ett byrå være ekspert på alt?

[polldaddy poll=9297838]