fbpx
videoinnhold

AVIA vil tilby deg all videoinnhold du trenger til en fast månedspris

Filmproduksjonsbyrået AVIA lanserer nyheten AVIA Hub som  som skal sikre at bedrifter får produsert alt det  videoinnholdet man trenger til en fast månedspris. Tilbudet skal gi markedsførere mer tid til å jobbe kreativt.

Så mye video du trenger

Som et svar på det økende behovet bedrifter har for å produsere strategisk kvalitetsinnhold til et stadig økende antall kanaler og digitale flater, lanserer AVIA tjenesten AVIA Hub. Avia Hub skal sikre bedrifter produksjon av alt det videoinnholdet man måtte ha behov, og det hele til en fast månedspris, tilsvarende en månedslønn.

Virksomheter som får tilgang til AVIA Hub vil få tilgang til et eget team bestående av talentfulle kreatører fra flere enn ti fagfelt. Alt fra filmskapere, animatører, regissører, streaming produsent, drone-piloter, med mer. En helhetlig plan og dedikert prosjektleder skal sikre videoinnhold til alle kundens kanaler.

 

Vi erfarer at både vi og kunde sparer mye tid på at vi har et etablert forhold, der kunde og det kreative teamet blir godt kjent. Regissører, filmskapere, animatører og andre har det til felles at de motiveres av å føle et eierskap til kundens prosjekter og får anerkjennelse for arbeidet de gjør. Gjennom en fast avtale får kunde et team som bryr seg litt ekstra, samtidig gir det reduserte kostnader og enklere bestilling. Vi vet av erfaring at dette er noe våre kunder finner attraktivt, sier daglig leder Deniz Huseby.

Video hele året

Arbeidsmodellen er utviklet for å gi bedrifter mulighet til å effektivisere bestillingsprosesser ved å omgå stadige oppstartsmøter, gjentakende brief og andre formaliteter som kreves for hvert prosjekt. Med AVIA Hub skal markedsavdelingen være sikret videoinnhold hele året, og få mer tid til å jobbe med det kreative.

AVIA har siden oppstarten i 2014 hatt en forretningsmodell der alle kreative fagfelt er representert internt i selskapet gjennom faste ansettelser, fremfor innleie som er normen i bransjen. Det har bidratt til at AVIA i dag har et av landets sterkeste fagmiljøer for filmproduksjon til næringslivet. Det er dette miljøet som muliggjør en slik tjenestemodell, der kunden har et fast team med spennende kreatører fra ulike fagfelt. I begynnelsen vil det kun være plass til et fåtall nye kunder i AVIA Hub, for å sikre at hver kunde får den dedikasjonen dette krever.

Klikk her for å lese mer om AVIA Hub.