fbpx

Annonsørene elsker innholdsmarkedsføring

Norske annonsører er lei av begrepet innholdsmarkedsføring. Men de fleste synes det er viktig. De fleste er fornøyde med resultatet. Og de fleste vil beholde eller øke budsjettet for innholdsmarkedsføring i 2020.

Elsk/hat

«Disse buzzordene er bransjen mest lei av», skriver Kampanje 7. januar. Bakgrunnen er en undersøkelse ANFO (Annonsørforenigen) har gjennomført, som avdekker ord og uttrykk som norske markedsførere er mest lei av.

The Battle of Content

Og det mangler ikke på buzzord bransjen er lei av. Som for eksempel innholdsmarkedsføring. Samtidig elsker åpenbart de samme markedsførerne innholdsmarkedsføring. Det kommer frem i en fersk rapport fra ANFO og MBL (Mediebedriftene). Rapporten «The Battle of Content – Annonsørene om tillit og partnerskap» kom ut for kort tid siden og kan oppsummeres ganske enkelt slik:

På en måte er det forståelig at man kan være lei av begrepet innholdsmarkedsføring, samtidig som man «elsker» innholdsmarkedsføring som markedsføringsmetode. Fordi det (forhåpentligvis) gir den ønskede effekten. 

Hele rapporten kan du lese her: RAPPORT_MBL_ANFO_Tillit Content Survey

Opplyste fordeler

Som Opplyst-medlem får du 20 prosent rabatt når du booker meg som foredragsholder.

Øvrige Opplyste-artikler finner du her.

 

Bilde: Jaime Spaniol via Unsplash