fbpx

Aigo til iPhone beskytter og forlenger batterikapasiteten med 130 prosent.

Forlenger batterikapasiteten med 130 %

Aigo forlenger batteritiden, støtter og beskytter din iPhone 3Gs

Tenk deg et dings til din kjære iPhone som

Jeg har skrevet om den her tidligere og etterspurt norske salgskanaler på den, så når Netshop nå har tatt den inn i sin portefølje følte jeg det var på sin plass å legge den ut igjen på nytt. aigo får du kjøpt hos Netshop for 495 ink moms.

aigo digget jeg fra første stund – og jeg byttet UMIDDELBART ut min gamle mophie til fordel for aigo’n – fordi det er rett og slett og vannvittig mye bedre produkt – på ALLE måter!

Standen bak er faktisk bare en liten sugekopp – som sitter godt, og som samtidig er lekende enkel å fjerne…det geniale med at den kan fjernes er jo feks at du kan bruke den RETT PÅ DIN iPhone – når du ikke har bruk for ekstra batterikapasitet feks…

Bak på aigo’n finner du også en liten på/av bryter for når du ønsker å bruke batterifunksjonen – over bryteren er det en liten knapp som når du trykker den inn vil gi deg en indikasjon i form av et blått lys på hvorvidt den er ladet opp / har batterikapasitet eller ei.

Vurderer du å kjøpe beskyttelse til din iPhone bør du kjøpe deg aigo, for da får du så mye mer med – uten at det vil koste deg mer enn hva du ville betalt for en beskyttelsesenhet alene!

I aigo pakken får du:

aigo får du kjøpt hos Netshop for 495 ink moms.