fbpx

13 råd for å lykkes i #sosialemedier

Glem alt du har lært om hva som skal til for å «lykkes» i sosiale medier. «This is the real shit»

Når skal du tvitre? Hvilke ord genererer klikk? Må du virkelig generere innhold som er verdiøkende? Hvorfor er det viktig å søkemotoroptimalisere innholdet ditt, og er det virkelig viktig for «reachen» å bruke hashtags?

Det er åpenbart mye å tenke på, det er mange verktøy man skal mestre og du må være #pålogget 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for å «lykkes» i sosiale medier. Derfor er det så utrolig viktig å ha en skikkelig strategi i bunn. En strategi som gjennomsyres av Content Marketing, Likes-tiltak, hashtag-strategi og en Community Manager som har kunnskap som en rakettforsker og utholdenhet som en maratonløper.

Det er det du alltid hører  når du drar på konferanser og foredrag som handler om digitale- og sosiale medier, men nå viser ny empiri at det der er bare «bullshit«. Glem alt du har lært om sosiale medier, fasiten er mye mindre komplisert og langt enklere.

Her er 13 helt gratis og enkle tips for å lykkes i sosiale medier:

Skulle du nå drite deg ut – altså IKKE følge disse rådene til punkt og prikke – så er det en trøst å vite at alt som skjer på Internett og i sosiale medier ikke betyr noe som helst. Disse «nye kanalene» er kun oppblåste luftslott. Derfor vil «fadesen» mer eller mindre blåse over av seg selv.

Lykke til!

(det mente jeg selvsagt ikke…)

photo credit: Max the Brown Tabby and Burt the Grey Kitten: Cat Argument 3 via photopin (license)