fbpx

Glem iTunes, glem AirVideo, glem alle andre streaming apps - Zumocast går utenpå de alle - og er i tillegg gratis.

Zumocast – Streaming app som overgår alt og alle!

Glem iTunes, glem AirVideo, glem alle andre streaming apps – Zumocast går utenpå de alle – og er i tillegg gratis.

Zumocast har alt du har ønsket deg, men ikke turt å drømme om. Zumocast er en universal app for din iPhone, din iPod touch og din iPad. I tillegg kan alle filer du har valgt å dele ut via Zumocast appen du har installert på din Mac eller Windows PC nåes via hvilken som helst web browser!

Din egen Cloud-tjeneste

Zumocast er en aldri så liten privat sky/cloud tjeneste – din egen som sådan – da alle filer av alle slag kan deles, så der hvor AirVideo gir deg muligheten til å spille av filmer og TV serier så kan Zumocast spille av alt – enten direkte i appen – eller som illustrert under, brukes til å aksessere filer som du så åpner i andre apps, som feks KeyNote for å spille av en presentasjon.

Men det stopper selvsagt ikke der. Med Zumocast kan du også laste ned filer – for senere avspilling når du er i offline modus. Se for deg en forretningsreise hvor du sitter på hotellrommet og skal til å dra hjem….også har du glemt å laste ned en film du gjerne ville ha sett på flyturen hjem. Med Zumocast installert på din iPhone eller iPad kan du nå hjemmePC-en din over Internett (wifi eller 3G – begge deler fungerer) til å laste ned filmen – og det beste av alt – den spiller av ALLE formater, filen må med andre ord IKKE være konvertert på forhånd.

Airplay støtte også – gjør din iPhone og iPad til en fjernkontroll for iTunes avspilling ut til ditt stereoanlegg

Zumocast støtter også Airplay, slik at du kan feks ved musikkavspilling – som illustrert over – velge om musikken skal spilles av på din iPhone eller iPad – eller via jack-pluggen og til stereoanlegget ditt via din Apple Airport Express basestasjon! Dette er med andre ord ingenting mer enn en MAGISK app!

Om du IKKE har hverken iPhone, iPod touch eller iPad, så fortvil ikke – du kan via din Mac eller PC logge deg på Zumocast sin website, og derifra få tilgang til de samme filmene.

Disse filmene kan selvsagt også lastes ned for offline avspilling senere.

Som med alt annet fra Apple så er brukervennligheten satt i fokus her – alt fungerer sømløst og som i eksempelet over har jeg feks mappet opp min egen Dropbox konto til Zumocast – dvs at min egen private cloud vil kunne hente filer fra Dropbox cloud-en min – fra hvor som helst i verden, og på hvilken som helst enhet.

Zumocast binder på en helt unik måte sammen nesten alle mine favoritt apps som Dropbox,KeyNoteGoodReaderMover+ med flere – og ikke minst trenger jeg aldri mer å bekymre meg for om jeg fikk med meg nok underholdning når jeg sitter alene på toget, på flyet eller andre steder hvor jeg ønsker å slappe av med en film eller lytte til musikk.

Glemte jeg å si at den kan spille av dine iTunes spillelister også….

Klikk her for å laste ned Zumocast til dine Apple produkter