fbpx
oracle

Annonsørinnhold fra Oracle – Flikk på det du har, eller flytt over til skyen – S3E125

Oracle er et av verdens største IT-selskap og er for mange synonymt med database. Jeg dro hjem til Oracle-veteran Bjarte Drivenes, som snart har tilbrakt 30 år i selskapet, for å snakke litt om fortid, nåtid og fremtid. Om hvorfor Oracle satser tungt på skyen og hvorfor det er så viktig å flytte dit.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Denne episoden av Hans-Petter og Co er en annonse-utgave som presenteres av Oracle.

To måter å bli digitalisert på

Samfunnet digitaliseres i et rasende tempo. Gjesten min denne gangen mener det er to måter å bli digitalisert på; Enten så flikker man på det man har, eller så flytter man over til skyen.

Bjarte Drivenes har lang fartstid i norsk IT-bransje, hvor han har tilbrakt de siste 29 år og 11 måneder hos Oracle. Om kort tid legger han ut på en månedslang 30 års-feiring på en sykkeltur som skal ta han fra Nordkapp til Lindesnes.

Før Bjarte begynte hos Oracle i 1990, jobbet han som systems developer i sjøforsvarets forsyningskommando. De siste 16 årene har han jobbet med alt fra arkitekturer, stordata, analyse, chatboter, maskinlæring, GDPR, skyløsninger, sikkerhet og internet of things.

Feirer 30 år, med å sitte 30 dager på et sykkelsete

Jeg møtte Bjarte hjemme hos han, en varm juni-dag, for å snakke litt om tiden hos Oracle. Hva Oracle var, er og vil bli. Om hva som må til for å lykkes med digitalisering. Om hvorfor det er så viktig å flytte seg til skyen, hva han tenker om de stadige endringene som følger den teknologiske utviklingen, og om hvorfor han valgte å feire 30 år hos Oracle med å sitte på sykkelsetet i 30 dager.

God fornøyelse.

Aktuelle lenker fra episoden