fbpx

Midt i hjertet av Majorstuen smelter mote og teknologi lekkert sammen

Wyfee – Digitalt livsstilsmekka

Midt i hjertet av Majorstuen smelter mote og teknologi lekkert sammen.

Oppdatert: Wyfee-kjeden ble lagt ned juli 2013.

Hvorfor er det slik at du må vasse i rotete butikkhyller, presse deg forbi vaskemaskiner og komfyrer for å få tak i dine digitale drømmeprodukter? Det var en gang gadgets og teknoligi var kun ment for mannfolk uten smak (eller behov) for noe annet enn funksjonelle produkter.

Med introduksjonen av iPoden, iPhonen, iPaden og MacBook Air har Apple gjort funksjonell teknologi om til mote gjennom et ekstremt fokus på det visuelle. Nå kommer Asus, Samsung og en rekke produsenter etter – med lekre designprodukter – for å mette et stadig større marked av forbrukere og «prosumers» som vil ha digitale produkter som de nærmest kan kle seg med. Wyfee har nå – vil jeg påstå – åpnet nettopp dette; landets første og eneste digitale motebutikk, og det midt på Majorstuen blant alle de andre tradisjonelle motebutikkene Oslo vest har å by på.

Epler først – så mere frukt i kurven

I 2002 åpnet Bjørn Tore Brevik den første Eplehuset-butikken i Norge. Eplehuset teller i dag 19 butikker spredt over hele landet, og fokuserer som navnet tilsier på Apple, og tilbehør til Apple sine produkter. 10 år etter åpner nå samme mannen det som er landets første Wyfee-butikk, som skal vokse med to butikker til før året er omme – på henholdsvis Strømmen Storsenter og Sirkus Shopping i Trondheim.

Wyfee i Bogstadveien 56 – midt på Majorstuen.

Wyfee er Eplehuset pluss, pluss. I Wyfee er det ikke bare Apple-produkter og tilbehør du får, men kremen av produkter fra de viktigste aktørene. Om det er Apple sine produkter du liker så skal du få det, men om du er en Android-fan og vil ha et Samsung nettbrett, så finner du de beste produktene hos oss, og det samme gjelder for Windows-produkter også, forteller den stolte grunderen Brevik meg der jeg treffer han og kollegaen hans Pia Biermann.

Jeg møter de to dagen før den offisielle åpningen, og vi slår av en prat innerst i butikken som minner mer om en klesbutikk enn en teknologi-sjappe.

Her er det til og med installert store speil slik at du kan se hvordan du vil se ut med den nye MacBook Air veska di. Mens det for eksempel er 7 av 10 ansatte hos Eplehuset som er menn, er det det 7 av 10 ansatte her som er kvinner. Det er ingen tvil om at Wyfee har jobbet hardt med å plukke ut det aller beste innen digital mote- og teknologi, og det virker ikke som det står så mye tilbake heller på ambisjonene til de to.

Vi ønsker å by våre kunder på den optimale kjøpsopplevelsen. Her har vi vært nøye med hvilke produkter vi vil ta inn. I stedet for å ha et hav av forskjellige laptopper å måtte velge mellom har vi plukket ut de beste for våre kunder, og vi vil samtidig kunne vise deg hvordan disse produktene kan best fungere sammen. Alt for at du skal få et enklere digitalt liv, forteller Pia Biermann entusiastisk – og jeg tror henne på det, før Bjørn Erik skyter inn:

Vi tror det er et veldig stort marked for et slikt konsept som Wyfee, og har en aggressiv ekspansjonsplan fremover. Vi skal vokse riktig og lønnsomt, men tror at vi potensielt vil kunne se så mange som 40 Wyfee-butikker over tid i Norge – dobbelt så mange som vi har Eplehuset-butikker i dag, kommer det smilene fra Brevik.

Wyfee – Wife, feeling, good feeling, følelse – og alt over wifi – mobilt, bærbart

Wyfee er en butikk kvinner vil elske å handle sine digitale produkter i – og den første i sitt slag som både tilfredsstiller hva menn og kvinner liker i en butikk. Det er stil, det er smak og det er teknologi uten bits&bytes. Det er rett og slett bare en behagelig opplevelse å komme inn på Wyfee. Her kan begge kjønn svi av mye penger uten at det føles galt – det føles bare deilig riktig. I Wyfee vil du finne et nøye utvalgt sortiment av smarttelefoner, nettbrett, PCer og lydopplevelser, sammen med et bredt utvalg av spennende og relevante accessories. Og nettopp accessories er noe Wyfee ser ut til å ha tatt virkelig på alvor.

Vi mener bestemt at det ikke er noen motsetning mellom det at tilbehøret ser bra ut og er funksjonelt, og derfor har vi også håndplukket spennende produkter fra brands som ikke ennå er å finne i Norge, i kombinasjon med mer profilerte fashionbrands. Et Pantone-deksel til nettbrettet ditt, beskyttelse til smarttelefonen din fra svenske Whyred eller en PC-veske fra Little Liffner som like gjerne også kan brukes som en clutch? Alt dette og mye mer finner du i Wyfee, avslutter Bjørn Tore.

I Oslo eller på nett

Bor du ikke i Oslo så fortvil ikke – Wyfee kan også besøkes på nett – på Wyfee.no hvor du også kan handle deres produkter, selv om det selvsagt ikke føles som «the real thing».

Og «speaking about the real thing» – tror du ikke jeg fant den Sjekkmeginn-dingsen for Facebook der også da – den jeg skrev om for veldig kort tid siden. Her skal det sies at ingenting er overlatt til tilfeldigheter.

Om du skulle være i Oslo og er bare LITTEBITTEGRANN interessert i teknologi av den vakre sorten – til deg eller din bedre halvdel – da BØR du ta turen innom Wyfee – om så bare for å sjekke inn på Facebook at du har vært der!