fbpx

Har du noengang opplevd å miste et viktig visittkort? WorldCard Mobile er løsningen - til din iPhone!

Fantastisk visittkort-scanner til din iPhone

WorldCard Mobile – Fantastisk visittkort-scanner til iPhone

Har du noengang opplevd å miste et viktig visittkort?

Synes du det tar litt for lang tid å skrive inn manuelt på din PC eller iPhone informasjonen fra et visittkort?

Nå trenger du ikke bekymre deg lenger for å miste viktig kontaktinformasjon. Med WorldCard Mobile tar du et bilde av visittkortet, også lar du OCR-teknologien til iPhone appen din fikse resten. Resultatet er strålende og brukervennligheten er helt rå!

I tillegg til å scanne og lese visittkort på en fantastisk måte, så kan du også klippe og lime signaturfiler fra dine mottatte mailer rett inn i appen for å spare deg mye kjedelig tid til å skrive alt inn manuelt! Denne appen går utvilsomt rett inn på min Top10 liste – til tross for at den kostet meg 35 kroner!

Hvorfor WorldCard Mobile:

Hvordan bruke WorldCard Mobile:

1. Start WorldCard Mobile appen på din iPhone

Som du ser har du tre muligheter her – ta et bilde av et nytt visittkort, ta opp et bilde du har tatt tidligere, eller lime inn kopiert tekst fra en signaturfil du har fra en email. Under settings kan du velge mellom 7 forskjellige språk – ikke norsk dessverre.

2. Jeg tar et bilde av mitt eget visittkort

Her har du visittkortet mitt (ikke helt oppdatert, men det får holde). Trykker jeg på hånden får jeg hjelp med å ta bildet mitt så skarpt som mulig. Pass på å holde mobilen så nært som mulig, og med godt lys – så vil OCR (Optical Character Reading) funksjonen fungere optimalt.

3. Her er bildet tatt av mitt visittkort

Med auto-roteringsfunksjon skal du ikke måtte snu på kortet ditt, men om den ikke skulle gjøre det, så roterer du selv med 90-graders knappen frem til kortet ligger horisontalt for deg – mens du holder telefonen vertikalt. Trykk på Recognize knappen – og om bildet er godt nok vil resultatet bli som det her:

Her har du slutt resultatet – Cisco logon under kunne også vært et bilde – noen har jo det på sitt visittkort – som kan klippes/croppes ut etterpå, og plasseres ved siden av navnet – selv om appen i utgangspunktet skal gjøre det selv (har ikke testet det, da jeg ikke fant et vissitkort som hadde bilde av vedkommende…)

Export-knappen resulterer i at kontaktpersonen er lagret – finnes vedkommende fra før av vil informasjonen sammensmelte/merges.

Dernest er det bare å synke telefonen via iTunes – mot din egen kalender app på din PC eller Mac – og du er ferdig!

Sikt, knips, Klikk & Synk – kjapt og enkelt, og veldig nøyaktig!

Last ned WorldCard Mobile i dag til din iPhone her