fbpx
earbuds

Wifi Porter, Jabra earbuds og videorigg til smarttelefon

Wifi Porter fikser passordet til det trådløse nettverket. Jeg har testet Jabra Elite Active 65T trådløse earbuds og kjøpt meg videorigg for min smarttelefon.

Wifi Porter

Om det er gjester som kommer på arbeidsplassen din, eller til resepsjonen på hotellet, til en restaurant eller café, så er det passordet til det trådløse nettverket det første man spør etter. Det spørsmålet kan du slippe med Wifi Porter

Jabra Elite Active 65T trådløse earbuds

Disse «ørepluggene» fra Jabra (eller hodetelefoner som de også blir omtalt som, selv om de ikke har de på hodet) sitter som et skudd i øret og låter utrolig bra. Og med «hear through» kan du også høre hva som skjer på «utsiden«, uten at lydopplevelsen forringes.

Videorigg for smarttelefonen

Jeg har handlet litt hos Ali Express igjen, og fått meg en anstendig videorigg for min smarttelefon, hvor jeg kan feste videolampe, mikrofon og eksternt videokamera. Samt en tripodd.

Aktuelle lenker:

 

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Nå også som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast også.