fbpx
Hans-Petter og Co

Welcome back – Episode 42

Nyhetene tok ikke sommerferie. Velkommen tilbake til sesong 2.

«Endelig» er sommerferien over. Og selv om det ikke er enkelt å komme tilbake – under 48 timer etter at jeg kom hjem fra 4 ukers ferie i Hellas, er det godt å være i gang. Og det vanskeligste med å komme i gang, var ikke å finne noe å snakke om, for det manglet ikke på nyheter, men å velge ut kun noen få.

På en måte har jeg forsøkt å oppsummere noen av de viktigste hendelsene – sett fra mitt ståsted – i løpet av de 4 ukene jeg har vært borte fra podkasten. Samtidig må jeg erkjenne at jeg ikke har tatt med meg alt. På ingen måter.

Uansett – velkommen tilbake til en ny episode og en ny sesong av Hans-Petter & Co.

PS: Jeg orket ikke denne gangen å legge ut lenker til alt jeg snakket om. Kommer sterkere tilbake i neste episode :)